FitStap

In januari  kun jij je inschrijven voor het unieke beweegprogramma logo Fitstap
Jan Tonneman, coach en trainer FitStap helpt jou om je in 12 weken tijd weer Vitaal en Fit te voelen. Het programma start op dindag 27 februari. en op donderdag 1 maart.

Start in Hoorn.
Op dinsdag 28 augustus om 09.00 uur.
De training start om 09.00 uur vanaf de Parkeerplaats Julianapark, de Nieuwe Wal 2, 1621 MB Hoorn.

Start in Bovenkarspel.
Op donderdag 15 maart om 09.00 uur.
De training start om 09.00 uur vanaf Camping de Gouwe Stek, de Gouw 11, 1611 BS Bovenkarspel

Start in Haarlem
Op maandag 5 maart om 11.00 uur.
op maandag 27 augustus om 11.00 uur.
De training start om 11:00 uur vanaf de parkeerplaats van tennisvereniging W.O.C. in Overveen.
De ingang van TC WOC ligt niet aan de Zeeweg, maar vlak naast de Watertoren. Komend vanaf de Militairenweg bij de rotonde linksaf de Brouwerskolk op, dan de eerste weg rechts.

FitStap een beweegprogramma waarmee je op weg wordt geholpen naar een fitter leven.

Wat houdt FitStap in?

• Een beweegprogramma van 12 weken met iedere week 1 groepstraining en 2 zelfstandige trainingsmomenten.
  • Onder begeleiding van een professionele wandeltrainer.
  • Naast wandelen is er ook aandacht voor: mental coaching, voedingsadvies en ‘cognitieve fitness’. Zowel lichaam als geest staan centraal.
  • Tijdens het programma onderhoud je online contact met de trainer (via Facebook of sms/app).

Je kunt je al aanmelden door eenvoudig een e-mail te sturen naar: info@sportwandelschool.nl
Je ontvangt dan een link naar de aanmeldprocedure van de KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland.

FitStap

De KWBN (Koninklijke Wandel Bond Nederland) start vanaf februari met het nieuwe beweegprogramma FitStap. Deelnemers aan FitStap gaan onder begeleiding van professionele wandeltrainers werken aan een gezondere leefstijl. Het programma is geschikt voor iedereen, ook voor mensen met diabetes en overgewicht.

FitStap duurt twaalf weken en bestaat uit een wekelijkse groepstraining en twee zelfstandige trainingen. Daarnaast is er aandacht voor mental coaching, gezonde voeding en “cognitieve fitnes. Zowel lichaam en geest staat centraal binnen het programma.

Kijk op wandel.nl Heb je interesse in FitStap of ken je iemand die onder begeleiding fitter en vitaler wil worden? op wandel.nl/fitstap vind je meer informatie over het programma en de trainers.

Professionele Allround Wandel Trainers aangesloten bij de stichting Sportwandelschool gaan in 2018 op diverse locaties starten met FitStap. Hoorn en Bovenkarspel bijten de spits af.

Het vitale mens zijn staat centraal. Er wordt voldoende beweging aangeboden met aandacht voor gezond eten. Maar ook de mentale aspectenod. FitStap is er bijna voor iedereen.

Start in Hoorn.
Op dinsdag 27 februari om 09.00 uur.

Start in Bovenkarspel.
Op donderdag 1 maart om 09.00 uur.