haarlem

Wandel Bootcamp
We zijn gestart in Haarlem en omgeving met een aantal introductie trainingen Wandel Bootcamp.
Bij voldoende aanmeldingen kan met een trainingsgroep Wandel Bootcamp worden gestart.
Meldt u zich alvast vrijblijvend aan per E-mail: info@sportwandelschool.nl

In Haarlem zijn we opzoek naar een wandeltrainer die de trainingen Wandel Bootcamp wil geven op de volgende locaties.

Haarlem
Op maandag om 19.30 uur. Start op de P. bij de ALDI, Menno Simonszweg 200 Haarlem.
(Gratis parkeren)
Haarlem
Op zaterdag om 09.30 uur. Start op de P. bij tennisvereniging W.O.C. in Overveen.

Santpoort
Op donderdagavond om 19.00 uur. Start bij Suomi (atletiek) aan de Kerklaan.

Reeds bestaande groepstraining (met instructeur)

Santpoort
Op woensdag om 09.00 uur. Start bij Suomi (atletiek) aan de Kerklaan.

Zandvoort
Op donderdag om 16.15 uur. Start Boulevard, Zizo Lounge, Burg. V. Fenemaplein 2.

Op welke dag(en) zou u aan wandel Bootcamp willen doen?
Maandag t/m vrijdag: ’s Avonds van 19.30 tot 20.45 uur of ’s ochtends van 09.00 tot 10.00 uur.
In het weekend: Op zaterdagmorgen of zondagmorgen.

Geef uw voorkeur door via: info@sportwandelschool.nl

Trainer worden?

Allround Wandel Trainer worden? Deze opleiding gaat van start in het voorjaar met een
introductiedag Wandel-Bootcamp, Sportief Wandelen, Nordic Walking en U.k.k. 2-km Wandeltest.
Meer informatie op deze website in het linkermenu onderaan.