Hoornse Steegjes & Gloppen Wandeling met Kerstbrunch

Arminiaanse Glop, Schoolsteeg en het Munnickenveld

Hoorn – zondag 20 december 2020

Misschien gezellig met elkaar aan de Kerstbrunch.
Maar eerst een sportieve “Steegjes en Gloppen Stadswandeling” door het centrum van Hoorn met zijn oude haven.

Op de derde zondag in december organiseert de Sportwandelschool in samenwerking met  een stadsgids een prachtige stadswandeling door Hoorn.
In Hoorn zijn er hele mooie verhalen te vertellen over het oude Hoorn tijdens deze stadswandeling.

Routes: Route 6-8 kilometer. (Tijdsduur 1,5 – 2 uur)

Startlocatie en starttijd

Bij het NS station centrum in Hoorn start de stadswandeling om 10.00 uur.
Parkeren op de parkeerplaats tegenover het station.

Vanaf A7 neem de afslag Hoorn. Na twee rotondes bij het stoplicht Rechtsaf en dan rechtdoor richting centrum.

Tom Tom
Adres: Stationsplein 1
1621 HX    HOORN    NH
NS Station Hoorn Centraal

€ 7,50 voor de Stegen en Gloppenwandeling. (voor leden)
€ 5,00 voor de Stegen en Gloppenwandeling. (voor niet leden) maximaal 20 deelnemers
wandelen in groepjes van 4, met een onderlinge afstand van 1,5 meter.

Mocht het mogelijk zijn om ergens te gaan eten (coronaregels verruiming) dan wordt er iets gereserveerd. En betaald u zelf ter plekke de kerstbrunch. Kosten tussen de € 15,00 en 17,50 euro.

Aanmelden en betaling
Om deel te nemen dient u een aanmeldformulier in te vullen en de betaling gaat vooraf.
Na inschrijving bij de start kost u € 2,50 extra. Kinderen vanaf 12 tot 17 jaar (t/m 16 jaar)
betalen € 2,50 per persoon.

Organisator Stichting Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland.

Openbaar Vervoer
Via internet www.ov9292.nl is uw reisoverzicht het snelst te verkrijgen en is het “up to date”.
Vul in: Treinstation Hoorn Centraal.

Download hier het aanmeldformulier 2020
lukt dit niet vraag het dan aan per E-mail: info@sportwandelschool.nl
Telefoon: 0229-239447 (kantooruren a.u.b.)