Uit de Wandelgangen

beweeg mee

 

Wandel-Bootcamp
In de eerste week van januari start de Sportwandelschool met Wandel-Bootcamp in Grootebroek en in Wognum. Voor de wandelaar tussen de 35-60 jaar. De kosten voor Wandel-Bootcamp en Sportief wandelen zijn gelijk.

Nieuwe data opleiding
De Sportwandelschool organiseert in het voorjaar weer een opleiding Allround Wandel Trainer. De nieuwe opleiding is uitgebreid met een opleiding Wandel-Bootcamp. kijk in het menu voor de data van de aankomende opleiding.

Nordic Walking
De data voor de Cursussen Nordic Walking zijn geplaatst onder cursussen.

 

 

 


Reskin helpt wandelaars om een geïrriteerde huid op vervelende plekken te voorkomen!
 

* Wandelaars met wat forsere bovenbenen kennen het allemaal. Met warm weer krijg je al snel aan de binnenkant van je bovenbenen een zeer geïrriteerde en pijnlijke huid waardoor je geneigd bent je benen iets te spreiden om wrijving tijdens het lopen te voorkomen. Veel wandelaars hebben dan ook standaard vaseline bij zich om deze pijn tijdens het lopen een beetje te verzachten. Met  de body patch van reskin is dit alles overbodig! Je knipt voor de binnenkant van je bovenbenen 2 stukjes op maat en plakt deze op een schone en droge huid en je zult zien dat er daar geen pijnlijke plekken meer ontstaan. Ruud Hollering uit het Gelderse Gorssel hierover: “ik heb zeker 4 keer een vierdaagse gelopen met een zwaar geïrriteerde huid en dus veel pijn aan de binnenkant van mijn bovenbenen. Uiteraard volgde ik ook de tips van de ervaren vierdaagse lopers om deze plekken ook vooraf met vaseline in te smeren. Een heel gedoe met dat vette spul dat wel wat verlichting geeft maar geen afdoende oplossing is. Reden waarom ik op internet bleef zoeken naar een betere oplossing. Gelukkig bleek die er te zijn. Ik gebruik nu al een paar jaren achtereen de body patch en heb nooit geen last meer gehad van een geïrriteerde huid.

Wat mij betreft een superoplossing die ik iedereen kan aanraden” aldus Ruud”

* Ook de mannelijke wandelaars overkomt het wel dat je een flinke wandeling maakt en dat je shirt over je tepels schuurt met pijnlijke plekken tot gevolg. Ook hiervoor biedt Reskin met de Breast patch de oplossing. 

* En last but not least, verschillende wandelaren hebben te maken met blaren en pijnlijke plekken op de hiel van de voet, en niet te vergeten de dames met de extra wrijving in de schoen als gevolg van de hamerteen. Voor deze lopers biedt de Feet patch van Reskin een uitstekende oplossing. 

Kortom, een setje met Reskin pleisters mag niet in de rugzak van de wandelaar ontbreken.