Maart – Hoorn

 

VRIENDINNEN – WANDEL – VERWENDAG

Maandag 19 Maart 2018 te HOORN.

We beginnen om half 10 vanaf het station te Centrum Hoorn. Na een korte wandeling komen we aan bij Brasserie “ de Rooie Haan”. Even een lekker kopje koffie/thee natuurlijk met een kakelvers gebakken Appelgebakje.

Na even lekker bijkletsen gaan we op pad om de oude binnenstad van Hoorn te verkennen.  We lopen naar het Oostereiland, met de oude gevangenis “de Krententuin”,  de Halve Maan  en het museum van de 20e  Eeuw. Hier brengen we een bezoek aan het Museum van de 20e  Eeuw. Leuk om wat herkenbaars te ontdekken uit je eigen jeugd. Ook wandelen we even rond het Oostereiland en komen langs het middeleeuwse schip “de halve Maan” en enkele andere houten boten van vroeger.

Na wat lichaamsbewegingen (korte introductie Wandel Bootcamp) gaan we lunchen op een prachtige locatie in het centrum van Hoorn. Dit is uiteraard één van de vele verrassingen………….

Na de lunch gaan we via de oude haven, de binnenstad van Hoorn in en verkennen hier de talrijke “Stegen en Gloppen.  Lekker bezig…!  Het is een stadswandeling waarbij we niet te lang stil staan, maar lekker stukken doorlopen. Ergens een lekker drankje  tot besluit voor u weer bij het Station komt.

Deelname: damesgroepjes of alleen mag ook.
Prijs: € 55,00 p/p. Inclusief Sportieve Stadswandelingen, Koffie/thee met gebak, entree Museum van de 20e  Eeuw,
lunch in leuke sfeer. En een afscheidsdrankje.

Reserveren
stuur een e-mail naar info@sportwandelschool.nl
Informatie Theo  06-53.156.999 of Jan  06-55.937.535

Stichting Sportwandelschool Hoorn – Westfriesland www.sportwandelschool.nl

IMG_2774 IMG_2804 IMG_2793