Tocht om de Noord sept.

In 2020 heeft de Sportwandelschool dit bijzonder mooie wandelevenement op het wandelmenu staan. De Sportwandelschool heeft beslag kunnen leggen op ruim 100 deelname kaarten. Ontvangen van de organisatoren van dit wandelspektakel  “Tocht om de Noord“ (TodN).

Wanneer u boekt voor dit Bus-Hotel Arrangement kunt u vanuit heel Noord-Holland opstappen. Mis deze kans niet en boek meteen. Ieder jaar is deze prachtige tocht in Groningen in enkele uren uitverkocht en zijn de Hotels en andere overnachtingsadressen al een jaar van te voren geboekt.

De Sportwandelschool schept de mogelijkheid voor wandelaars uit Noord-Hollanders aan dit wandelevent mee te doen. In de vorm van een wandelarrangement.

Opstapplaatsen

Bus 1: Haarlem – Alkmaar – Schagen – Den Oever
Bus 2: A’dam (Sloterdijk) – Hoorn – Middenmeer – Den Oever.

Wandel arrangement ‘Tocht om de Noord’ 2020

-Datum: Vrijdag 25, zaterdag 26 en zondag 27 september 2020
-Prijs € 225,00 p.p. overnachten op een 2-persoonkamer.
-Toeslag € 50,00 p.p. overnachten op een 1 persoons kamer.

Inclusief.

-Toegangskaarten ter waarde van € 45,00 voor de “Tocht om
de Noord”
-Twee overnachtingen in Hotel met ontbijt.
-Twee maal buffet aan het einde van de wandeltocht.
-Busreis opstapplaats Noord-Holland naar Delftzijl v.v.
-De dagelijkse transfers naar de start en finish.

Adres.
Hotel-Restaurant Boven Groningen Waterstraat 74-78, 9934 AX, Delfzijl www.bovengroningen.com (Hotel is volgeboekt)

Adres.
Hotel Spoorzicht & Spa Molenweg 11, 9919 AE  Loppersum www.hotelspoorzichtspa.nl (Hotel is volgeboekt)

Om aan te melden download het aanmeldformulier

Route: langs en door het industriële erfgoed van Groningen.

Afstanden: 40 – 80 kilometer in twee dagen. Ook kortere etappes mogelijk van 40 en ca. 20 kilometer.

Karakter: Een kruistocht waarbij deelnemers niet langs, maar dwars door bijzondere locaties gaan.

Thema: Adem de sfeer van het industriële erfgoed.

Maximum aantal: 5.000 deelnemers.

De inschrijvingskosten voor TodN bedroeg in 2019: € 45,00 voor 2 dagen.

Download hier het aanmeldformulier.