Vierdaagse training via Vierdaagse Nijmegen

vierdaagse_nijmegen

 

ViaVierdaagse
De Sportwandelschool is officieel uitgekozen als partner van Viavierdaagse (KNBLO). Via Vierdaagse biedt debutanten aan de Vierdaagse Nijmegen de mogelijkheid onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan dit evenement. Deelnemen aan Via Vierdaagse is mogelijk door u als individueel lid aan te melden of via een van de aangesloten verenigingen. De wandelschool is aangesloten onder de naam van Wandelvereniging Beweeg-mee.

Aanmelden kan als u niet eerder het Vierdaagsekruis behaalde en nog geen lid bent van KNBLO-NL
Er is plaats voor een beperkt aantal deelnemers aan Via Vierdaagse 2016. De inschrijving start gelijktijdig met die van de eerste inschrijfperiode van de Vierdaagse Nijmegen op 1 februari 2015 00:00 uur op deze site (dus van zondag – op maandagnacht).

Via Vierdaagse biedt debutanten aan de Vierdaagse Nijmegen de mogelijkheid onder professionele begeleiding te trainen voor deelname aan dit evenement. Aanmelden is mogelijk als u niet eerder de Vierdaagse Nijmegen succesvol liep en nog geen lid bent van KNBLO-NL. De kosten bedragen rond de €190,-. Dit is inclusief het inschrijfgeld voor de 100e Vierdaagse. Dit bedrag gaat naar de organisatie KNBLO – via vierdaagse. U bent dan verzekert van een deelnamebewijs voor uw 1e Wandelvierdaagse van Nijmegen. Op maandag 1 februari 2016 om 00.00 uur, dient u zichzelf aan te melden bij viavierdaagse, via de website  www.viavierdaagse.nl

Zaterdagtrainingen
Iedere zaterdag vindt er een training plaats in Bergen, ter voorbereiding aan het wandelevenement in Nijmegen. De training duurt 4 uur en gaat door de bossen van Bergen en Schoorl. De training start om 08.30 uur in Bergen op de Parkeerplaats aan de Breelaan 132, 1861 GH Bergen.

Kosten
De kosten voor de trainingen bij de Sportwandelschool bedragen € 48,= voor 3 maanden (lidmaatschap bij de Sportwandelschool)

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via e-mail info@sportwandelschool.nl  per telefoon 0229-239447 of via onderstaand aanmeldformulier (na invullen druk op verzenden, u krijgt een bevestigingsmail op het door u ingevulde email adres).


Aanmeldformulier Vierdaagse training via Nijmegen

Achternaam
Voornaam
Voorletters
Straat
Nummer
Postcode
Plaats
Telefoon
Mobiel
Email
Opmerkingen