Wandel je Fit

Wandel je Fit is een wandelprogramma waarbij (dreigend) inactieve 50-plussers gedurende 10 weken door een gediplomeerd trainer worden voorbereid op een door de deelnemer zelf gekozen einddoel. Dit doel kan zijn: aansluiten bij de bestaande reguliere trainingsgroepen, maar kan ook een verder doel zijn, bijvoorbeeld deelname aan een bestaand meerdaags wandelevenement.

Bij de Sportwandelschool kunt u terecht op de volgende locaties:

Hoorn, Bovenkarspel, Bergen, Haarlem, Castricum

Conditie test.
Test je Conditie met een Wandeltest. De Europees goedgekeurde UKK 2-km Wandeltest laat haarfijn zien wie wel een voldoende en wie niet een voldoende scoort wanneer het gaat om het hebben van voldoende conditie en een gezond lichaam.
Vrijdag 4 maart om 15.00 uur op de atletiekbaan in Hoorn. Adres: Blauwe Berg 2 aan het Keern.
Schrijf je in voor deze wandelconditie test.  De kosten bedragen € 2,50 per persoon.
Stuur een e-mail dat je mee wilt doen. info@sportwandelschool.nl