Zilte Zoen Herfstwandeling

Op zaterdag 31 oktober en zondag 1 november.

Het nieuwe wandelen met het corona virus.
De maatregelen genomen in zake het corona virus, hebben ook gevolgen voor het organiseren van wandelevenementen. Op de start- en finishlocatie en de stempelposten geldt natuurlijk de afstand van 1½ meter  en eventueel mondkapjes om een ander niet te besmetten. Voel je je niet helemaal lekker of heb je lichte koorts dan blijf je thuis.

Uit onderzoek blijkt, dat de kans op besmetting het kleinst is als je naast elkaar loopt of schuin achter elkaar. Recht achter je sportmaatje loop je het meeste risico. De afstand tot de ander moet dan veel groter zijn dan de 1,50 meter. Het strekt de aanbeveling om of  alleen of in twee– of drietallen met voldoende tussenruimte te gaan wandelen.

Egmond aan Zee – Castricum – Bakkum – Egmond Binnen. Meteen naar aanmelden.

Egmond aan Zee
Vanuit café restaurant de Zilte Zoen aan de Boulevard 2, 1931 CJ in Egmond aan Zee, wandelt u door de natuurreservaten van PWN. De langste afstand gaat ook naar de Kruisberg , gelegen in het waterwingebied.

Startlocatie
Grand café restaurant de Zilte Zoen.
Boulevard 2,  1931 CJ   Egmond aan Zee.
Gratis parkeren op zondag 1 november.
Op zaterdag kunt u beter met de bus komen of u laten afzetten. Kosten dagkaart € 10,00 per auto.

Zaterdag 31 oktober en Zondag 1 november.

Routes
Route 10 km:
1 pauzes: Halverwege in Nieuw Westert.
Route 15 km:
2 pauzes: In de Duynen en Nieuw Westert.
Route 20 km:
3 pauzes: In de Schelp, de Duynen en Nieuw Westert.
Route 25 km:
4 pauzes: In de Schelp, de Kruisberg, de Duynen, en Nieuw Westert.

Starttijd
25 km tussen  09.00 –  10.30 uur
20 km tussen  08.15 –  11.00 uur
15  km tussen  08.30  – 11.00 uur
10 km tussen   10.00 –  12.00 uur
Sluiting: Finish-bureau: 17.00 uur.
Onderweg kunt u op de stempel/verzorgingsposten diverse versnaperingen kopen voor de inwendige mens.

Voor alle afstanden: € 7,00 per persoon.
Na inschrijving bij de start kost u € 1,00 extra.
Kinderen tot 17 jaar (t/m 16 jaar) betalen € 1,50 pp.
Korting € 1,00 voor leden van wandelbonden KWBN en SGWB.  Het inschrijfgeld is inclusief entreegelden € 1,80 p.p. voor het organiseren van wandeltochten in de natuurgebieden van Staatsbosbeheer en PWN, alsmede de vergunningaanvragen bij gemeente Bergen en PWN van totaal € 250,00.

Aanmelden wandeltocht
Uw kunt zich tot 26 oktober hier aanmelden.
Organisator: Stichting Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland

Eigen vervoer
Bij de start & finishplaats is voldoende gratis parkeergelegenheid, voor auto en fiets.

Openbaar Vervoer
Via internet www.ov9292.nl is uw reisoverzicht het snelst te verkrijgen en is “up to date”. Vul in: Treinstation Alkmaar Centraal, en Egmond aan Zee.

Wij wensen u veel succes met de voorbereiding en zien u aan de start in Egmond aan Zee. Organisatie de  Zilte Zoen.  Stichting Sportwandelschool Hoorn/West-Friesland.