Avond 4daagse Hoorn

Aan deze pagina wordt gewerkt.

De inschrijfdatum is verlengd tot 31 mei 2023.

Avond4daagse Hoorn

In 2023 wordt de avond4daagse weer georganiseerd. Van maandag t/m donderdag.
Op 12, 13, 14 en 15 juni.

Ging het wandelevenement de afgelopen drie jaar niet door vanwege de coronamaatregelen en het helaas stoppen van de wandelvereniging UDI-SOS , die de vierdaagse sinds de jaren ’40 organiseerde, de Sportwandelschool neemt het stokje over.

Gedurende vier avonden kunnen kinderen met hun ouders meedoen.
Er zijn twee uitgezette wandelafstanden door de straten van Hoorn, de 5 en 10 km.

De organisatie rust op de schouders van de vrijwilligers van voorgaande jaren en de vrijwilligers van de Sportwandelschool.

De start- en finish van de avond4daagse vindt plaats vanaf het HRTC complex aan de Holenweg. Voor de vierde dag is de start voor de 5 km lopers vanuit de Vredehofstraat en de start van de 10 km vanaf de Nieuwe Wal in het Julianapark.
De  finish is op de Rode Steen.

Startlocatie
1e –  2e –  3e Dag.

Start vanaf HRTC Wielerbaan.
18.00 uur:         Start wandelingen 10 km
18.15 uur:          Start wandelingen 5 km
Finish-locatie HRTC Wielerbaan.

4e Dag. 10 km
Vanaf de Parkeerplaats de Nieuwe Wal (voorbij de Brandweer in het Julianapark).
18.00 uur           Start wandelingen 10 km
Finish-locatie de Rode Steen

4e Dag. 5 km
Vanaf de sporthal de Vredehof. (Hoorn Noord)
19.00 uur           Start wandelingen 5 km
Finish-locatie de Rode Steen

Parkeren voor de Start & Finish op dag 1, 2, 3.

AUB – Kom niet met de auto

Lopen, fietsen of carpoolen.
Het ontbreken van voldoende parkeerplaatsen hoeft niet als zodanig voor grote problemen te zorgen. Wanneer deelnemers op de fiets of lopend komen of ergens in de buurt worden afgezet is de overlast beperkt. Op de fiets ben je er tenslotte eerder dan met de auto.
“Als mensen echt per se met de auto willen komen, hopen we dat ze gaan carpoolen.”

Afzetten en ophalen 1
Deelnemers met ouder(s) kunnen worden afgezet en ook weer worden opgehaald.
Een aparte strook op de Wabenstraat is ingericht voor afzetten en ophalen. Hier kan je dus niet parkeren.

Afzetten en ophalen 2
Doe dat niet op de Parkeerplaats bij het Zwembad de Waterhoorn, maar kies een plek uit enkele honderden meter eerder (Drieboomlaan) of in de Kersenboogerd in de
Lepelaar en loop naar de startlocatie HRTC-Wielerbaan.

Deelnemers en omwonenden krijgen elk jaar een brief over de mogelijke verkeershinder van de vierdaagse. Delen van de stad worden afgezet en er worden EHBO’ers en rond de 25 verkeersregelaars ingezet.

Parkeren voor de Start op dag 4.

Parkeren en wegbrengen 10 km wandelaars:
Parkeren en wegbrengen 5 km wandelaars:
De Vredehofstraat is afgesloten voor verkeer ter hoogte van de Hogerbeetsstraat.

Ophalen dag 4 van de Roode Steen.

De Rode Steen en het West zijn afgesloten. Deelnemers kunnen na de avond4daagse naar de volgende parkeerplaatsen lopen om worden opgehaald.
De Westerdijk, Visserseiland, de Nieuwe Wal, de Schellinkhouterdijk, parkeerplaatsen bij de Parkschouwburg.

Kosten deelname
€ 7,00 p.p. bij voor-inschrijving.
€ 8,00 p.p. bij na-inschrijving.
€ 1,00 p.p. korting bij lidmaatschap van erkende wandelbonden.
€ 2,00 voor een wandelboekje.

Tot 31 mei kunnen de scholen zich voor-inschrijven.

[Klik hier] (voor inschrijfformulier voor scholen)

[Klik hier] (voor individuele inschrijving)

[Mail A4D]

verdere informatie: