Avond 4daagse Hoorn

Aan deze pagina wordt gewerkt.

Avond4daagse Hoorn

In 2023 wordt de avond4daagse weer georganiseerd. Van maandag t/m donderdag. Op 12, 13, 14 en 15 juni.

Ging het wandelevenement de afgelopen drie jaar niet door vanwege de coronamaatregelen en het helaas stoppen van de wandelvereniging UDI-SOS , die de vierdaagse sinds de jaren ’40 organiseerde, de Sportwandelschool neemt het stokje over.

Gedurende vier avonden kunnen kinderen met hun ouders meedoen.
Er zijn twee uitgezette wandelafstanden door de straten van Hoorn, de 5 en 10 km.

In voorgaande jaren voor de Covid19, liepen er  tegen de 2.000 deelnemers mee. De organisatie gaat ervan uit ook dit jaar weer zoveel deelnemers te mogen ontvangen. De organisatie rust op de schouders van de vrijwilligers van voorgaande jaren en de vrijwilligers van de Sportwandelschool.

De start- en finish van de avond4daagse vindt plaats vanaf het HRTC complex aan de Holenweg. Voor de vierde dag is de start voor de 5 km lopers vanuit de Vredehofstraat en de start van de 10 km vanaf de Nieuwe Wal in het Julianapark. Er wordt er gekeken of de  finish op de Rode Steen kan plaatsvinden.

Lopen, fietsen of carpoolen.
Het ontbreken van voldoende parkeerplaatsen hoeft niet als zodanig voor grote problemen te zorgen. Wanneer deelnemers op de fiets of lopend komen of ergens in de buurt worden afgezet is de overlast beperkt. Op de fiets ben je er tenslotte eerder dan met de auto.
“Als mensen echt per se met de auto willen komen, hopen we dat ze gaan carpoolen.”

Deelnemers en omwonenden krijgen elk jaar een brief over de mogelijke verkeershinder van de vierdaagse. Delen van de stad worden afgezet en er worden EHBO’ers en rond de 25 verkeersregelaars ingezet.

kosten deelname
€ 7,00 p.p. bij voor-inschrijving.
€ 8,00 p.p. bij na-inschrijving.
€ 1,00 p.p. korting bij lidmaatschap van erkende wandelbonden.
€ 2,00 voor een wandelboekje.

 

per 1 maart kunt u zich voor inschrijven.

[Klik hier] (voor inschrijfformulier voor scholen)

[Klik hier] (voor individuele inschrijving)

[Mail A4D]

 

verdere informatie: