Hoorn

Start in Hoorn.
Corona vrij.
Op dinsdag 24 november om 11.00 uur.
De training start vanaf de Parkeerplaats de Nieuwe Wal in het Julianapark
de Nieuwe Wal 1, 1621 MB Hoorn.

Het 12 weken durende programma FitStap kost € 95,-.

aanmelden via de url: aanmelden Fitstap

meer informatie telefonisch: 0229-239447

contact met de sportwandelschool:  e-mail: info@sportwandelschool.nl

—————————–

persbericht.

Cursus FitStap

De Gezondheidswandelaar

Met FitStap weer fit en vitaal. Nieuw beweegprogramma in Westfriesland.

Hoorn
FitStap is een nieuw, uniek beweegprogramma opgezet door de Koninklijke Wandel Bond Nederland (KWBN). Het doel van FitStap is dat deelnemers zich in twaalf weken weer fit en vitaal voelen. Daarbij is niet alleen voldoende beweging belangrijk. Juist de combinatie van een gezonde geest in een vitaal lichaam staat centraal. Op dinsdag 10 november start FitStap om 11.00 uur in Hoorn in het Julianapark. Een gediplomeerde wandeltrainer/coach helpt de deelnemers om zich met de week vitaler, fitter en gezonder te voelen. Of je nu al een basisconditie hebt of niet. Of je gezond bent of rekening moet houden met een beperking. FitStap is leuk én haalbaar!

Zelf je training plannen
De deelnemers trainen gedurende het programma één keer per week in een groep, onder begeleiding van een FitStap coach. Tijdens de trainingen is er – naast beweging – ook aandacht voor voedingskennis, motivatie/coaching en cognitieve fitness. Daarnaast trainen de deelnemers twee keer in de week zelfstandig. Deze momenten kunnen zij zelf inplannen. Ook gaan de deelnemers aan de hand van opdrachten en tips actief in de weer met het aanpassen van hun leefstijl.

Gratis app
Via een gratis app worden de deelnemers gemotiveerd en hebben ze contact met elkaar en met de coach. Naast fysieke bijeenkomsten vindt er dus ook online, interactieve ondersteuning plaats. Het verkrijgen van inzicht, vergroten van het zelfvertrouwen, laagdrempeligheid, haalbaarheid en plezier staan bij FitStap voorop.

FitStap coach
FitStap coach Jan Tonneman verwacht dat de deelnemers na de cursus FitStap, lid zullen worden bij de Sportwandelschool om hun opgedane conditie nog verder te verbeteren.

Aanmelden
Het 12 weken durende programma FitStap kost € 95,-.

Aanmelden kan via e-mail: info@sportwandelschool.nl.

U ontvangt dan een aanmeldformalier.

 

 

 

 

 

 

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Tonneman.

U kunt bellen naar 06-55937535 of mailen naar info@sportwandelschool.nl
FitStap
Sportwandelschool
www.sportwandelschool.nl