4-daagse Training

beweeg mee

 

Trainingen ter voorbereiding voor de de Vierdaagse van onder andere
HaarlemAlkmaar – Luxemburg en Nijmegen

Er zijn trainingen op zaterdagmorgen in:

Bergen regio Alkmaar

Castricum regio Heemskerk, Beverwijk en  Zaandam.

Bloemendaal regio Haarlem

 

PERSBERICHT 8 januari 2018

Speciaal wandel trainingsprogramma voor de
wandel4daagsen Haarlem-Alkmaar-Nijmegen.

“Vier dagen achter elkaar wandelen zonder voorbereiding is niet erg verstandig,” aldus Ellis Kok van de Sportwandelschool. “Deze achttien zaterdagtrainingen stellen de deelnemers in staat zich fysiek en psychisch op de wandeltocht voor te bereiden in de mooie directe omgeving van het Noordhollands Kustgebied”. De organisatie hanteert officiële trainingsschema’s, die voor de Wandel4daagse van Nijmegen zijn gemaakt.”

De Sportwandelschool heeft een speciaal voorbereidingsprogramma ontwikkeld om deelnemers optimaal klaar te stomen voor de Wandel4daagse van respectievelijk Haarlem, Alkmaar en Nijmegen. Er zijn 3 trainingslocaties. In de natuurgebieden bij Alkmaar (Bergen), Beverwijk (Castricum) en Haarlem (Bloemendaal).

Het programma, met een speciaal trainingsschema, begint op zaterdag 3 februari. Onder leiding van een Allround Wandel Trainer wandelen de deelnemers elke zaterdagmorgen tot aan de start van het wandelevenement. U kunt ook later insteken wanneer de datum 3 februari niet voegt.

Bergen. Pannenkoekenhuis Duinvermaak met een gratis parkeerplaats is de startlocatie. De trainingen starten om 08.30 uur en duren 3-4 uur.

Castricum. Vanaf de Parkeerplaats bij Het Johanna’s Hof aan de Zeeweg. De trainingen gaan van start om 09.00 uur en  gaan 2-3 uur.

Bloemendaal/Overveen. De training start om 09:00 uur vanaf de Parkeerplaats van tennisvereniging W.O.C. in Overveen. De training duurt 2-3 uur.

De kosten voor het voorbereidingsprogramma bedragen € 75,00. Geïnteresseerden kunnen zich per e-mail opgeven voor dit voorbereidingstraject via info@sportwandelschool.nl.

De wandelvierdaagse van Haarlem vindt plaats van 10 mei t/m 13 mei. De wandel4daagse van Alkmaar van 20 juni t/m 23 juni en wandel4daagse van Nijmegen van 17 juli t/m 20 juli. Deelnemers die voor de eerste keer aan de 4daagse van Nijmegen willen meedoen kunnen zich aanmelden gegarandeerde deelnemerskaart via het programma viavierdaagse.nl

Deelnemers kunnen zich inschrijven via de website www.sportwandelschool.nl.  De organisatie zoekt zoals ieder jaar vrijwilligers voor haar wandelevenementen en is altijd opzoek naar wandelaars die wandeltrainer willen worden. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven door een e-mail te sturen naar info@sportwandelschool.nl.