Sportief Wandelen Hoorn

hoorn

 

Aanmeld-formulier onderaan deze pagina.

Maandag
09.15 uur Sportief Wandelen in de parken van de Kersenboogerd, verzamelen in het wijkcentrum Kersenboogerd.

19.30 uur Sportief Wandelen in het Centrum/Haven/ Risdam-Zuid/Veenenlaankwartier, verzamelen ‘winters vanaf 1 oktober bij Hotel Keizerskroon aan het Breed.
’s zomers vanaf 1 april verzamelen bij wapen van Hoorn, naast de Oosterpoort op het Kleine Oost.

Dinsdag
09.00 uur Sportief Wandelen in het Julianapark en directe omgeving. Verzamelen bij de ingang van de vlucht- / jachthaven. Auto parkeren op de Nieuwe Wal 2, lopend naar de jachthaven.

19.30 uur Sportief Wandelen in het Julianapark, Centrum/Veenenlaankwartier, verzamelen bij de verzamelen bij Hotel Keizerskroon aan het Breed. ’s Zomers vanaf 1 april verzamelen bij wapen van Hoorn, naast de Oosterpoort op het Kleine Oost.

19.30 uur Wandel Bootcamp 35+  (Sportief Wandelen ++ met spierversterkende oefeningen) in het Julianapark en directe omgeving, verzamelen op de parkeerplaats de Nieuwe Wal 2 in het Julianapark.

Woensdag
09.15 uur Sportief Wandelen in het Dwaalpark en richting Scharwoude. Verzamelen ’s winters vanaf 1 oktober bij de Keizerskroon aan het Breed. Zomers: Verzamelen op Parkeerplaats van TV de Hulk in de Grote Waal.

19.30 uur Sportief Wandelen in het Centrum/Risdam-Zuid/Veenenlaankwartier, verzamelen in de Keizerskroon aan het Breed (tussen 1 april – 1 oktober ingang bij tennisvereniging “de Hulk” in de Grote Waal.

Donderdag
09.00 uur Sportief Wandelen in het Julianapark en directe omgeving. Verzamelen bij de ingang van de vlucht- / jachthaven. Auto parkeren op de Nieuwe Wal 1, lopend naar jachthaven.

10.00 uur Sportief Wandelen in het Julianapark, Centrum/Veenenlaankwartier, verzamelen op de parkeerplaats de Nieuwe Wal, in het Julianapark.

19.30 uur Wandel Bootcamp 35+  (Sportief Wandelen ++ met spierversterkende oefeningen) in het Julianapark en directe omgeving, verzamelen op de parkeerplaats de Nieuwe Wal 2 in het Julianapark.

Vrijdag
09.30 uur Sportief Wandelen in de Risdam en omgeving, verzamelen bij de tennisvereniging Juliana op de Blauwe Berg.

Zaterdag
Lange Wandel Training in de 4-hoek Bergen, Schoorl, Camperduin en Bergen a Zee. Van 08.30 uur tot 12.30 uur.
Vanuit Hoorn is de vertrektijd 07.45 uur vanaf de Parkeerplaats van de Media Markt, Dr. C.J.K. van Aalstweg 15, 1625 NV Hoorn.

Zondag
10.00 uur Sportief Wandelen in het Dwaalpark en richting Scharwoude, verzamelen op Parkeerplaats van tennisvereniging de Hulk, Dwaalpark.

Klik  hier het aanmeldformulier