Sportief Wandelen Hoorn

hoorn

 

Maandag
09.15 uur Sportief Wandelen in de parken van de Kersenboogerd, verzamelen bij het wijkcentrum Kersenboogerd.

19.30 uur Sportief Wandelen in het Centrum/Risdam-Zuid/Veenenlaankwartier, verzamelen ‘winters vanaf 1 oktober bij de Keizerskroon aan het Breed.
’s zomers vanaf 1 april verzamelen bij restaurant Buiten naast de Oosterpoort, kleine Oost.

Dinsdag
09.00 uur Sportief Wandelen in het Julianapark en directe omgeving. Verzamelen bij de ingang van de oude Jachthaven. Auto parkeren op de Nieuwe Wal 2, lopend naar de oude jachthaven.

Woensdag
09.15 uur Sportief Wandelen in het Dwaalpark en richting Scharwoude, verzamelen op Parkeerplaats van TV de Hulk in de Grote Waal;

19.30 uur Sportief Wandelen in het Centrum/Risdam-Zuid/Veenenlaankwartier, verzamelen in HCR de Keizerskroon aan het Breed (tussen 1 april – 1 oktober ingang bij tennisvereniging “de Hulk” in de Grote Waal.

Donderdag
09.00 uur Sportief Wandelen in het Julianapark en directe omgeving. Verzamelen bij de ingang van de oude Jachthaven. Auto parkeren op de Nieuwe Wal 2, lopend naar de oude jachthaven.

09.30 uur Wandel Bootcamp 35+ Sportief Wandelen met spierversterkende oefeningen in het Julianapark en directe omgeving, verzamelen op de parkeerplaats de Nieuwe Wal 2 in het Julianapark.

Vrijdag
09.30 uur Sportief Wandelen in de Risdammerhout, verzamelen bij de Rode Luifel, Scheerder 3, 1625 VA, Hoorn (bij de Parkeerplaats)

Zaterdag
Lange Wandel Training in de 3-hoek Bergen, Schoorl, Camperduin en Bergen a Zee.
Van 08.30 uur tot 12.30 uur.
Vanuit Hoorn is de vertrektijd 07.45 uur en vertrekplaats de Parkeerplaats van de Media Markt voor deze training Sportief Wandeling in Bergen. Media Markt, Doctor C.J.K. van Aalstweg 15, 1625 NV Hoorn.

Zondag
10.00 uur Sportief Wandelen in het Dwaalpark en richting Scharwoude, verzamelen op Parkeerplaats van tennisvereniging de Hulk, Dwaalpark.